Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Bramborové špekové knedlíky se zelím
18 dkg slaniny a 30 dkg housky rozkrájíme na kostky, osmažíme a dáme vychladnout.V míse utřeme 6 dkg másla, přidáme 3 žloutky (jeden po druhém) a dobře zatřeme, přidáme 90 dkg vařených studených brambor, 12 dkg hrubé mouky, sul a housku a uděláme knedlíky. Zavařujeme do vařící slané vody a podle velikosti vaříme 5-8 minut od bodu varu. Podáváme se zelím nebo salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat