Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Čokoladový krem
Do 3/4 l mléka dáme 3 tabulky čokolády, 6 dkg kostkového cukru a zvolna uvedeme do varu. Do vroucího nalejeme 1/4 l mléka, ve kterém jsme rozmíchaly 2 žloutky, 3 dkg mramborové moučky Solamyl a mícháme na plotně, až zhoustne. Chceme-li mít krému víc, zamícháme do horkého ze 2 bílku tuhý sníh.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat