Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Bramborová paštika
Uvaříme 30 dkg bramborù, oloupáme je a prolisujeme. Syrová odblaněná vepřová nebo telecí játra (25 dkg) nožem dobře utřeme nebo na masovém strojku dvakrát umeleme.Obojí dáme do mísy, přidáme smaženou, jemnì nakrájenou cibulku (3 dkg), usekanou slaninu (3 dkg), 1 utøenou sardeli, tlučený pepř, sùl a 1 vejce. Vše dobře umícháme, vložíme do porculánového máslem nebo sádlem vymazaného hrnku, povážeme pergamenovým papírem nebo uzavřeme dobře přiléhající pokličkou a ve vodní lázni (v páře) vaříme asi 11/2 hodiny. Uvařenu paštiku vyklopíme a teprve úplně studenou nakrájíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat