Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Noky s brambory
Asi 1/2 kg oloupaných na kostky nakrájených brambor dáme vařit do slané vody. Asi 1 hod. před tím zaděláme na noky ze 1/4 kg hrubé mouky, 1 žloutku a potřebného množství mléka a soli. S uvařených brambor slijeme vodu a zaváříme do ní maličké nočky. Uvařené smícháme s brambory, omastíme sádlem a na talíři ještì omastíme do červena usmaženou cibulkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat