Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Bramborové obloučky
10 dkg másla se zpracuje se 2 dkg mouky na placku a dá odpočinout. 20 dkg rozstrouhaných vařených a prolisovaných brambor se zadělá se 2 žloutky, trochou octa, soli a 13 dkg mouky. Rozválí se na placku, vloží se na to placka z másla, přeloží jako u těsta máslového po 1/4 hod. přestávkách a to po 3 krát. Pak se rádlem udělají proužky, dávají přes suchou formu, pomaží vejcem, posypou kmínem a parmazánovým sýrem a pečou v mírné troubě
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat