Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Brambory zapečené na slanine
60 dkg vařených oloupaných brambor, 6 dkg slaniny na kostky nakrájené, rozpuštěné,10 dkg uzeného vařeného masa na kostky nakrájeného, 4 vajíčka, sul, špetku pepře, špetku majoránky. Brambory dobře rozmícháme, přidáme slaninu, maso, sul, pepř, majoránku,vše smícháme, dáme na rozpálenou slaninu na větší kastrol, v nìmž ze směsi uděláme hromádky, trochu zapečeme, pak uděláme v každé dulek, do nejž rozbijeme 1 celé vejce,to osolíme a znovu zapečeme, až je bílek ztuhlý. Podáváme s hlávkovým salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat