Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Parižské brambory
Z brambor vykrájíme pomocí vydlabovače malé kuličky, které povaříme ve slané vode.Uvařené necháme na uterce vystydnouti a osušiti. Na mìlké pánvi rozpálíme olej na smaení, ve kterém uvaøené brambùrky do zlatova dopeèeme. Po smažení vyndáme z oleje,osolíme, pøetøeme máslem a horké podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat