Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Brambory s klobasou
Oloupané syrové brambory nakrouháme na okurkovém krouhátku na plátky. Asi na prst silnou vrstvičku těchto bramborù narovnáme na vymaštěný pekáč, okmínujeme a posolíme. Na tuto vrstvu přidáme pak vrstvu na plátky nakrájené nevařené slovenské nebo moravské uzené klobásy; také možno použít kousky nakrájeného uzeného vepřového žebírka. Na tuto vrstvu dáme opět vrstvu brambor, což mužeme ještě jednou nebo dvakrát zopakovat. Poslední vrstvou musí však být brambory. Vše pak zalejeme smetanou a upečeme do ružova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat