Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Bramborové pusinky
Asi 50 dkg oloupaných brambor ve slané vode uvaříme. V misce pěnovitě utřeme 3 dkg másla, přidáme prolisované brambory, 1 žloutek, 1 vejce. sul a 3 dkg strouhaného parmasánu. Plech potřeme máslem a poprášíme moukou. Bramborovou směsí naplníme sáček a nastříkáme pusinky na plech. Potřeme žloutkem a pečeme. Podáváme k zelenině.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat