Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Rychlá bramborová omeleta
Na rozpálenou pánev dáme 2 dkg převařeného másla, na něj poklademe po celé ploše na plátky nakrájené vařené brambory, posolíme a opečeme. Na brambory pak nalejeme 1 do husta rozšlehané vejce, dáme pozvolna zapéct až těsto ztuhne a opatrně je nožem na pánvi přehneme. Překlopíme na teplý talíř, podáváme se salátem, hořčicí nebo zeleninou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat