Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Jemný nakyp z bramborové moučky
Do husta ušleháme 4 celá vejce a přidáme strouhanou citronovou kuru; mužeme též dát i kuru pomerančovou. Dále zašleháme 7 dkg cukru, přidáme 2 lžičky rumu a několik kapek citronové štávy. Nakonec zamícháme 10 dkg bramborové moučky Solamyl. Těsto dáme do věncové nebo nákypové formy, kterou vymažeme přehřátým máslem a vysypeme strouhanými nebo sekanými mandlemi. Pečeme v mírné troubě a podáváme s vinnou nebo ovocnou pěnou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat