Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Bramborové mrkvičky
50 dkg lisovaných brambor dáme na vál, přidáme 2 dkg másla, sul, 1 žloutek, 12 dkg hrubé mouky a vše zpracujeme v těsto, z kterého krájíme malé kousky a děláme mrkvové tvary. V rozpáleném sádle do ružova usmažíme. Do každé mrkvičky zastrčíme stonky petržele. Bramborové mrkvičky používáme k ozdobì masa.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat