Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Vepřový buček s brambory
1/2 kg lepšího bučku vaříme se solí a kmínem. Když je skoro uvařený, přidáme na menší kostky nakrájené brambory. Polévky nesmí být mnoho; má se při vaření vpít do brambor. Bùček pak nakrájíme na malé kousky a smícháme s brambory. Podáváme s okurkovým nebo hlávkovým salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat