Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Bramborové krokety s květakem
Rozkrájené brambory (50 dkg) ve slané vode uvaříme, poté prolisujeme, osolíme, přidáme 2 dkg rozpuštěného másla, 2 žloutky, 10 dkg květáku, promícháme a necháme vychladnout.Z vychladlého těsta upravíme krokety, obalíme v rozkvedlaném vejci a housce a osmažíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat