Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Lovecké brambory
Brambory pečlivě opereme a syrové ve slupce pokrájíme na silné plátky. Srovnáme na plechy a pečeme, až zružoví a jsou měkké. Chceme-li, aby brambory zustaly měkké, natukneme každý plátek, aby lehce popraskal.Mezi pečením utřeme jemně česnek - množství podle libosti - a dáme ho zpěnit do rozpáleného másla. Ćesnek se nesmí přepálit, nebo ztratí svou hodnotu a chutná hořce. Pečené brambory vsypeme do česneku a opatrně protřepeme. Takto upravíme rychlou večeři,případne i jednoduchý oběd.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat