Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Bramborové kynuté knedličky
Připravíme si 50 dkg vařených strouhaných brambor, 3 dkg másla nebo sádla a sul; vše umícháme, přidáme brambory, 25 dkg krupièkové mouky, 4 dkg droždí, 1 vejce, 1/8 l mléka. Zpracujeme v hodně tuhé těsto a dáme vykynout. Děláme menší knedlíčky, opět dáme vykynout a pak usmažíme v rozpáleném sádle. Hotové sypeme jemně sekanou zelenou petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat