Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Brambory v mlečné omačce
1 kg bramborù oloupáme, nakrájíme na silnější kolečka a dáme vařit se solí a kmínem.Jíšku rozředíme vodou z brambor, zalejeme 1/4 l mléka a 1/4 l smetany, v níž je rozkloktáno trochu mouky (asi 6 dkg) a podle chuti okyselíme octem. Omáčku zlepšíme bud žloutkem nebo do ní rozkrájíme kousek uzeného masa. Brambory přidáme do omáčky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat