Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Bramborové krokety
50 dkg vařených loupaných studených brambor umeleme na strojku na maso; rovněž umeleme 15 dkg dušeného nebo pečeného vepřového masa, 15 dkg vařeného uzeného masa, dáme do mísy, přidáme 1 vejce, 1 dkg hladké mouky, sul, pepř, trochu jemně strouhané cibule a řadně vše propracujeme. Z těsta upravíme obdélníčky asi 2 cm silné, obalíme je ve strouhané housce a smažíme v rozpáleném tuku do rùžova po obou stranách; obracíme pouze lopatečkou. Tuku nesmí býti mnoho, aby krokety nenasákly.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat