Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Brambory plněné mozečkem
Spařený mozeèek osmažíme na omastku s 12 dkg šunky, 1 usekanou cibulí, solí a pepřem; přidáme 2 celá vejce a citronovou kuru. Větší stejné brambory napolo uvaříme, nahoře odřízneme, vydlabeme, plníme výše uvedenou nádivkou a přikryjeme; s máslem a trochou štávy z pečenì udusíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat