Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Bramborový nákyp
Utřeme 6 dkg másla, 4 dkg sladkých oloupaných a mletých mandlí, strouhanou citronovou.kuru, z 1/2 citronu štávu, 14 dkg práškového cukru, 6 žloutku jeden po druhém, 14 dkg vařených strouhaných brambor, po částech přidáme ze 6 bílku sníh. Kdyby bylo těsto řídké, vmícháme 1-2 lžíce bílé strouhané housky. Pečeme 3/4 hod. ve vymazané a houskou vysypané formě a podáváme s ovocnou pěnou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat