Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Bramborový nákyp se zavařeninou
20 dkg vařených studených strouhaných brambor, 25 dkg mouky, 15 dkg cukru, vejce a 5 dkg másla a pečivový prášek zaděláme v těsto a rozdělíme na dva díly. Připravíme pekáč vymazaný máslem, posypaný moukou a jeden díl rozválíme. Pak položíme na pekáè a pomažeme zavařeninou, povidly, tvarohem nebo jablkovou pěnou, přiklopíme druhým dílem, pomažeme máslem a dáme péct.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat