Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Bramborový dort
21 dkg práškového cukru třeme se 3 žloutky, přimísíme 21 dkg jemně strouhaných brambor, 11 dkg krupice, 1/4 balíčku prášku do pečiva a vmícháme ze 3 bílku sníh. Směs dáme do formy máslem vymazané, strouhanou houskou vysypané a upečeme. Vychladlý dort rozřízneme na dva pláty, potřeme ořechovou nádivkou nebo zavařeninou; povrch ozdobíme citronovou polevou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat