Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Brambory se sardelami
Uvařené brambory nakrájíme na plátky a osolíme. Usekáme na tvrdo vařená vejce a dobře očištěné sardelky. Pekáč vytřeme omastkem, dáme do něj vrstvu brambor, posypeme vejci,rozsekanými sardelemi a strouhaným parmesánem.Vrstvy střídáme, až je kastrol plný. Navrch dáme kousky másla, zalijeme v mléce rozkvedlaným vajíčkem a upečeme do zlatova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat