Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Pečené jatra s brambory
1 1/2 kg brambor uvaříme ve slupce do měkka, oloupáme je a na kolečka nakrájíme; 25 dkg vepřového ramínka lehce opereme, uvaříme v osolené vode a umeleme s 30 dkg vepřových nebo telecích jater vypraných v mléce. Směs osolíme, přidáme pepř a majoránku.Na vymazaný pekáč klademe vrstvu brambor, osolíme, opepříme, rozetřeme vrstvu masové směsi, vejce (na tvrdo uvařená a nakrájená), opět brambory. Na povrch naklademe brambory. Poklademe nakrájeným škvařeným sádlem a upečeme do ružova. Pokrm podáváme horký se salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat