Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Bramborový puding
Utřeme 8 dkg másla, 6 žloutku, přidáme 1/4 kg vařených strouhaných brambor, 4 dkg mouky, citronovou kuru a skořici a zlehka vmícháme ze 6 bílku pevný sníh. Těsto vlijeme do máslem vymazané a houskou vysypané formy. V dobře uzavřené formě vaříme v páře 1 hod.; pak ji dáme na 1/4 hodiny do trouby a vyklopíme na mísu. Několik lžic malinové štávy rozøedíme s červeným vínem, přisladíme podle potřeby a zvlášt podáváme k puddingu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat