Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Bramborové kobližky k salatu
3,5 dkg másla rozdrobíme do 14 dkg mouky, přimícháme 30 dkg vařených prolisovaných brambor, na špičku nože prášku do pečiva, 1 čajovou lžičku soli, přidáme 2 žloutky a necelou 1/8 l mléka a zaděláme v těsto. Vyválíme na malík silně, pak vypichujeme koblížky a smažíme na čerstvém loji. Horké sypeme strouhaným parmasánem nebo ementálským sýrem. K nim podáváme hlávkový salát
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat