Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Střikané brambory
Umeleme 1 kg vařených brambor, přidáme 5 dkg mouky, 3 vejce, sul a zpracujeme v těsto. Tuto kašovinu dáme do stříkacího sáčku s hvězdicovou trubičkou, stříkáme na 7 cm dlouhé tyčinky nebo kroužky do pánve s dobře rozpáleným sádlem a usmažíme do zlatožluta.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat