Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Bramborové tyčinky k čaji
18 dkg strouhaných vařených brambor, 18 dkg mouky, 10 dkg sádla nebo jiného tuku,trošku soli a na špičku nože kypřicího prášku zpracujeme v těsto, z něhož děláme tyčinky,preclíky nebo věnečky, které potřeme vejcem, poprášíme kmínem (nebo mákem) s hrubší solí a pečeme do zlatova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat