Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Brambory s kapustou a uzeným masem
Na rendlíku rozpálíme 5 dkg nakrájené slaniny, menší pokrájenou cibuli, vložíme 1 prostřední na nudličky rozkrájenou ovařenou a scezenou kapustu a 6 prostředních na kostky rozkrájených brambor. Dusíme vše do měkka. Podle potřeby zaléváme slanou vaøící vodou. Přidáme i trochu česneku utřeného se solí, a jíšku na sádle zhotovenou. Hotové posypeme drobně sekaným uzeným masem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat