Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Jemný levný dort
7 žloutku, 28 dkg práškového cukru utřeme v míse do husta. Pak přidáme z 1/2 pomeranče kuru a štávu. Zvolna zamícháme ze 7 bílku tuhý sníh, 11 dkg hrubé mouky pšeničné, 11 dkg bramborové moučky Solamyl. Těsto dáme do formy máslem vymazané, moukou vysypané a pečeme zvolna 1 hodinu. Při pečení zbytečnì troubu neotvíráme. Zchladlý dort rozkrojíme, plníme náplní, polijeme rumovou nebo čokoládovou polevou a zdobíme pomerančem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat