Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Zdravotní babovka
21 dkg práškového cukru třeme pul hodiny se 6 žloutky. Pak přidáme citronovou štávu a kuru, 14 dkg bramborové moučky Solamyl a ze 6 bílku tuhý sníh. Polovinu těsta nalejeme do máslem vymazané a moukou vysypané formy, do druhé poloviny přidáme 2 tabulky strouhané čokolády nebo 3 dkg kakaa, promícháme a dolejeme do formy. Bábovku pečeme zvolna asi hodinu. Upečenou vyklopíme a posypeme vanilkovým cukrem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat