Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Smažené bramborové nočky
50 dkg vařených prolisovaných brambor dáme na vál, přidáme sul, 8 dkg krupičkové mouky, na špičku nože prášku do pečiva, 1 vejce a vše rychle a lehce zpracujeme v těsto.Vyválíme tenké dlouhé válečky a nakrájíme z nich nočky. Smažíme asi v 10 dkg rozpáleného sádla do ružova. Podáváme k masu nebo k dušené zelenině. Také je mužeme jen uvařit,polít máslem a sypat smaženou žemlí.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat