Z bílků ušleháme tuhý sníh,přimícháme opatrně citr. šťávu a zahustíme dvěmi lžičkami škrobu. Osolíme,opepříme,přidáme muškát.oříšek a vmícháme 4 žloutky.Zeleninu krátce podusíme a zahustíme smetanou s jednou lžičkou škrobu.Z vaječné hmoty vytvoříme dvě omelety.Pečeme 10.min. po každé straně a naplníme podušenou zeleninou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
19. února 2010
Francuzská omeleta
4.vejce,1.lžička citronové šťávy,3.lžičky škrobu,3.lžíce másla,40 g brokolice,300 g sterilované kukuřice, 2 rajčata,kelímek zakys.smetany,sůl,bílý pepř,strouhaný muškát.oříšek(špetka)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat