Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Smažené brambory
Syrové oloupané brambory nastrouháme na jemné nudlièky a dobře usušíme v čisté utěrce. Vložíme je na rozpálené sádlo, při čemž kastrolem stále pohybujeme, až se usmaží do zlatova. Pokrájíme pórek na koleèka, usmažíme na čerstvém másle, smícháme s brambory a přebytečný omastek slijeme. Osolíme, posypeme sekanou zelenou petrželkou, poklademe tence nakrájenými kousky másla a podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat