Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Brambory s kapustou
1 kapustu (50 dkg) očištěnou, na nudličky nakrájenou dusíme chvíli na 2 dkg zasmažené cibulky. Oloupané brambory (50 dkg) nakrájíme na kostky a přidáme ke kapustě, osolíme,opepříme, přidáme 1/2 stroužku utřeného česneku a špetku majoránky, podlejeme vodou a dusíme, až brambory i kapusta změknou. Pak vše zahustíme svetlou jíškou ze 2 dkg másla a 2 dkg mouky a dobře povaříme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat