Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Opečené brambory
1 kg čistě opraných brambor uvaříme ve slupce do měkka. Oloupané rozmačkáme,osolíme a promícháme s drobnìě nakrájenou, na sádle osmaženou cibulkou a kmínem. Pekáč vymažeme sádlem, brambory do něj urovnáme a v troubě do ružova opečeme. (3 dkg cibule, sádla celkem 5 dkg.)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat