Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. února 2010
Bramborové halušky
1 kg brambor oloupáme, ustrouháme, osolíme, přidáme mouku podle potřeby (asi 35 dkg). Kašovitou hmotu promícháme, po částech zavaříme do vody a vaříme asi 8 minut.Uvařené přeplachujeme ve studené vodě, mastíme máslem, ve kterém je bud usmažená cibulka, pažitka nebo slanina. Posypáváme bryndzou, tvarohem nebo smaženou cibulkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat