Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. února 2010
Houskový nakyp
Rozšleháme do husta 4 celá vejce, pak po lžicích zašleháme 12 dkg cukru a zvolna zamícháme 4 dkg strouhané moučky, 4 dkg pšeničné mouky a 5 dkg bramborové moučky Solamyl; těsto dáme do máslem vymazané a houskou vysypané formy a zvolna pečeme 1 hod. (Při pečení zbytečně troubu neotvíráme.) Nákyp podáváme teplý s vinnou pěnou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat