Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Bramborové šišky
90 dkg vařených strouhaných brambor, 30 dkg mouky, 1 čajovou lžičku soli a 1 celé vejce zpracujeme v těsto, ze kterého děláme šišky. Vaříme je v osolené vode. Jakmile vyplavou nahoru, vyndáme je drátěnou lžicí, dáme okapat, pak naklademe na pekáč s osmaženou strouhanou houskou, promícháme a dáme opékat do trouby na 10-15 minut.Předkládáme je jako příkrm k masu nebo jako moučník s povidlovou omáčkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat