Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Bramborová polenta
Utřeme 4 dkg másla s 3 žloutky, přidáme 1/4 l vařených lisovaných brambor, 1/8 l kyselé smetany, 5 dkg bílé strouhané housky, 5 dkg na kostky nakrájené šunky, trochu soli a ze 4 bílkù tuhý sníh. Takto upravené těsto dáme do vymazané, moukou vysypané puddingové formy a dobře uzavřeme. Víčko musíme také vymazat. Formu postavíme do nádoby s vařící vodou, přiklopíme a vaříme 3/4 hodiny.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat