Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. února 2010
Bramborové kotlety se šunkou
50 dkg vařených prolisovaných teplých brambor dáme na vál, přidáme sul, 10 dkg mouky, na špičku nože prášku do pečiva a 1 vejce a vypracujeme v těsto; 15 dkg šunky nebo uzeného masa (sekané) vmícháme, děláme kotlety, v jednom vejci nebo v bílku a housce obalíme a ve 12 dkg rozpáleného sádla smažíme do ružova. Zdobíme citronem,zelenou petrželí a podáváme s hlávkovým salátem nebo zeleninou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat