Zelí vymačkat od šťávy, pokrájet na drobno, škvarky nožem rozsekat na drobné kousky, vše spojit v tužší těsto, které se nelepí na ruce, upéci v troubě po obou stranách.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Zelné placky
1/2 kg hladké mouky, 20 dkg škvarků + 2 lžíce sádla, 1 prášek do pečiva, 1 vejce, 1 balíček zelí, asi 2 lžíce mléka, sůl
Zelí vymačkat od šťávy, pokrájet na drobno, škvarky nožem rozsekat na drobné kousky, vše spojit v tužší těsto, které se nelepí na ruce, upéci v troubě po obou stranách.
Zelí vymačkat od šťávy, pokrájet na drobno, škvarky nožem rozsekat na drobné kousky, vše spojit v tužší těsto, které se nelepí na ruce, upéci v troubě po obou stranách.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat