Žebírka rozsekneme na porce. Z uvedených surovin smícháme marinádu, žebírka do ní namočíme a uložíme v chladnu, občas otočíme. Před grilováním marinádu slijeme a žebírka opékáme na roštu po obou stranách dozlatova. Během grilování potíráme marinádou (můžeme použít i na kuře).
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Grilovaná vepřová žebírka
plát vepřových žebírek, 3 lžíce oleje, 6 lžic kečupu, lžíci medu, lžíci sójové omáčky, lžičku soli, 1/2 lžičky majoránky, oregana, tymiánu, bazalky, pepře a skořice, 1/4 lžičky chilli, 1/2 šálku světlého piva, lžíci octa, nahrubo nakrájenou cibuli, 2 prolisované stroužky česneku
Žebírka rozsekneme na porce. Z uvedených surovin smícháme marinádu, žebírka do ní namočíme a uložíme v chladnu, občas otočíme. Před grilováním marinádu slijeme a žebírka opékáme na roštu po obou stranách dozlatova. Během grilování potíráme marinádou (můžeme použít i na kuře).
Žebírka rozsekneme na porce. Z uvedených surovin smícháme marinádu, žebírka do ní namočíme a uložíme v chladnu, občas otočíme. Před grilováním marinádu slijeme a žebírka opékáme na roštu po obou stranách dozlatova. Během grilování potíráme marinádou (můžeme použít i na kuře).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat