Maso nakrájíme na malé plátky, cibuli a klobásu na kolečka. Napichujeme střídavě na špejli, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Pečeme za občasného polévání doměkka. Šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody, povaříme a přelijeme přes maso. Směs na špejli můžeme opékat také na roštu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Zbojnická pečínka
400 g vepřového masa, 50 g slaniny, 150 g uzené klobásy, 2 cibule, lžičku škrobové moučky, sůl, pepř.
Maso nakrájíme na malé plátky, cibuli a klobásu na kolečka. Napichujeme střídavě na špejli, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Pečeme za občasného polévání doměkka. Šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody, povaříme a přelijeme přes maso. Směs na špejli můžeme opékat také na roštu.
Maso nakrájíme na malé plátky, cibuli a klobásu na kolečka. Napichujeme střídavě na špejli, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Pečeme za občasného polévání doměkka. Šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody, povaříme a přelijeme přes maso. Směs na špejli můžeme opékat také na roštu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat