Maso nakrájíme na kousky ke grilování, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí,naskládáme do kameninové nádoby, polijeme olejem a asi 6 hodin marinujeme v chladu a občas promícháme. Čabajku nebo klobásu uvaříme, nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na silnější kolečka. Na jehlice napichujeme střídavě maso, čabajku, cibuli a slaninu a grilujeme. Jako přílohu podáváme bramborák.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Šavle sv. Celestýna
600-700 g vepřové kýty, 2-3 stroužky česneku, pepř, sůl, 5 lžic oleje, 250 g čabajky, 2 cibule, 100 g slaniny
Maso nakrájíme na kousky ke grilování, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí,naskládáme do kameninové nádoby, polijeme olejem a asi 6 hodin marinujeme v chladu a občas promícháme. Čabajku nebo klobásu uvaříme, nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na silnější kolečka. Na jehlice napichujeme střídavě maso, čabajku, cibuli a slaninu a grilujeme. Jako přílohu podáváme bramborák.
Maso nakrájíme na kousky ke grilování, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí,naskládáme do kameninové nádoby, polijeme olejem a asi 6 hodin marinujeme v chladu a občas promícháme. Čabajku nebo klobásu uvaříme, nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na silnější kolečka. Na jehlice napichujeme střídavě maso, čabajku, cibuli a slaninu a grilujeme. Jako přílohu podáváme bramborák.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat