Kotlety naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, opečeme na rozškvařené slanině, ze které jsme vybrali škvarečky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, okurky a šunku nakrájíme na nudličky. Měkké maso přeložíme na talíře k hranolkům. Do výpeku dáme šunku, okurky a slaninové škvarečky. Chvíli společně prohřejeme a ihned přeléváme na kotlety a zdobíme vejcem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Vepřové kotlety Hentéš
4 vepřové kotlety, 50 g slaniny, 100 g šunky, 150 g sterilovaných okurek, vejce, pepř, sůl, smažené bramborové hranolky
Kotlety naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, opečeme na rozškvařené slanině, ze které jsme vybrali škvarečky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, okurky a šunku nakrájíme na nudličky. Měkké maso přeložíme na talíře k hranolkům. Do výpeku dáme šunku, okurky a slaninové škvarečky. Chvíli společně prohřejeme a ihned přeléváme na kotlety a zdobíme vejcem.
Kotlety naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, opečeme na rozškvařené slanině, ze které jsme vybrali škvarečky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, okurky a šunku nakrájíme na nudličky. Měkké maso přeložíme na talíře k hranolkům. Do výpeku dáme šunku, okurky a slaninové škvarečky. Chvíli společně prohřejeme a ihned přeléváme na kotlety a zdobíme vejcem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat