Maso a cibuli nakrájíme na kousky. Všechny ingredience smícháme a necháme proležet po dobu 24 hodin. Z vzniklé směsi pak děláme placky na silně rozpáleném oleji jako minutky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Masová marináda
1 kg vepřoveho masa - může být i kuřecí, krůtí nebo králičí, 2 cibule, 1 pol. lžíce kari, sůl, pepř, 2 pol. lžíce solamylu, worcesteru, oleje, 2 žloutky
Maso a cibuli nakrájíme na kousky. Všechny ingredience smícháme a necháme proležet po dobu 24 hodin. Z vzniklé směsi pak děláme placky na silně rozpáleném oleji jako minutky.
Maso a cibuli nakrájíme na kousky. Všechny ingredience smícháme a necháme proležet po dobu 24 hodin. Z vzniklé směsi pak děláme placky na silně rozpáleném oleji jako minutky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat