Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem, necháme rozležet do měkka. Přidáme na jemno nakrájený česnek a na kostičky nakrájené uzené. Osolíme, opepříme a přidáme ušlehané vajíčko na zpevnění. Vše důkladně promícháme a přidáme majoránku. Zapékáme v troubě na střední teplotě po dobu 25-30 minut. Podáváme teplé nebo jako studený pokrm.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. února 2017
Velikonoční nádivka
rohlíky, mléko, vajíčka, muškátový oříšek, česnek, majoránka, moravské uzené, sůl, pepř
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem, necháme rozležet do měkka. Přidáme na jemno nakrájený česnek a na kostičky nakrájené uzené. Osolíme, opepříme a přidáme ušlehané vajíčko na zpevnění. Vše důkladně promícháme a přidáme majoránku. Zapékáme v troubě na střední teplotě po dobu 25-30 minut. Podáváme teplé nebo jako studený pokrm.
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem, necháme rozležet do měkka. Přidáme na jemno nakrájený česnek a na kostičky nakrájené uzené. Osolíme, opepříme a přidáme ušlehané vajíčko na zpevnění. Vše důkladně promícháme a přidáme majoránku. Zapékáme v troubě na střední teplotě po dobu 25-30 minut. Podáváme teplé nebo jako studený pokrm.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat