Kotlety naklepeme, osolíme a vložíme do zapékací mísy silně vymaštěné máslem. Pokapeme je rozehřátým máslem a posypeme strouhaným sýrem smíchaným se stejným dílem strouhané housky. Pečeme v předehřáté troubě 10 minut, pak kotlety podlijeme vínem a ještě krátce zapečeme. Přílohy: vařená rýže, brambory, saláty, dušená zelenina.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vepřové kotlety se syrem
4 větší kotlety, 5 dkg parmezánu (čedaru), 1 dl červeného vína, máslo, strouhaná houska (dle potřeby), sůl
Kotlety naklepeme, osolíme a vložíme do zapékací mísy silně vymaštěné máslem. Pokapeme je rozehřátým máslem a posypeme strouhaným sýrem smíchaným se stejným dílem strouhané housky. Pečeme v předehřáté troubě 10 minut, pak kotlety podlijeme vínem a ještě krátce zapečeme. Přílohy: vařená rýže, brambory, saláty, dušená zelenina.
Kotlety naklepeme, osolíme a vložíme do zapékací mísy silně vymaštěné máslem. Pokapeme je rozehřátým máslem a posypeme strouhaným sýrem smíchaným se stejným dílem strouhané housky. Pečeme v předehřáté troubě 10 minut, pak kotlety podlijeme vínem a ještě krátce zapečeme. Přílohy: vařená rýže, brambory, saláty, dušená zelenina.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat