Uvarene maso pokrajime nadrobno, pridame na kosticky pokrajene rohliky, zalijeme trochou vyvaru z masa a nechame nasaknout. Vmichame zloutky, proplachnute a posekane koprivy, petrzelku, okorenime a osolime. Nakonec vse zjemnime pevne uslehanymi bilky a rozlozime tukem dobre vymazaneho pekacku. Vlozime do predhrate trouby a zvolna peceme docervena. Nakyp podavame s varenymi brambory nebo samotny se zeleninovym salatem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Nákyp z uzeného masa
400 g veproveho uzeneho masa, 4 rohliky, 4 vejce, mensi miska kopriv, petrzelka, mlety pepr, muskatovy orisek, sul, tuk na vymazani pekacku
Uvarene maso pokrajime nadrobno, pridame na kosticky pokrajene rohliky, zalijeme trochou vyvaru z masa a nechame nasaknout. Vmichame zloutky, proplachnute a posekane koprivy, petrzelku, okorenime a osolime. Nakonec vse zjemnime pevne uslehanymi bilky a rozlozime tukem dobre vymazaneho pekacku. Vlozime do predhrate trouby a zvolna peceme docervena. Nakyp podavame s varenymi brambory nebo samotny se zeleninovym salatem.
Uvarene maso pokrajime nadrobno, pridame na kosticky pokrajene rohliky, zalijeme trochou vyvaru z masa a nechame nasaknout. Vmichame zloutky, proplachnute a posekane koprivy, petrzelku, okorenime a osolime. Nakonec vse zjemnime pevne uslehanymi bilky a rozlozime tukem dobre vymazaneho pekacku. Vlozime do predhrate trouby a zvolna peceme docervena. Nakyp podavame s varenymi brambory nebo samotny se zeleninovym salatem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat